products

Slm-1X de Convergerende Lamp van de Drie Stappenspleet met van de LEIDENE Lamp Rode LEIDENE Breedte 014mm Bevestigingsspleet

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KESHILONG
Certificering: CE, FDA
Modelnummer: GD9031
Min. bestelaantal: 1
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Gedetailleerde informatie
Microscope Type: Converging stereoscope Objectieve vergroting: DRIE vergrotingen van de stappentrommel
Ooglens: 10X, 16X Vergrotingen (Gebied van Weergeven): 10 x (Φ18mm) 16 x (Φ14.5mm), 25X
Leerlingsafstand: 55mm ~ 82mm Diopter aanpassing: ±6D
Spleetbreedte: regelbare 0mm~14mm (de spleet is rond wanneer de spleetbreedte 14mm is) Spleethoogte: regelbare 1mm~14mm

Productomschrijving

Slm-1X de Convergerende Lamp van de Drie Stappenspleet met van de LEIDENE Lamp Rode LEIDENE Breedte 014mm Bevestigingsspleet

- Convergerend Opticaontwerp: het inspecitionproces is comfortabel, niet moeheid toe te schrijven aan het oude controleren.
-10x, 16x-vergrotingsooglens, kan 10X, 16X en 25X krijgen;
- De de spleethoogte en breedte kunnen onophoudelijk binnen waaier 114mm worden aangepast ingebouwde vier filters vrij kan worden geselecteerd.
Specificatie
punt
waarde
Model
Slm-1X
Microscooptype
Het samenkomen
De manier van de vergrotingenverandering
Defilectorstaaf
Ooglensvergroting
10X 16X
Totale Vergrotingen
10X 16X 25X
Diopter Aanpassing
-6D ~ +6D
Verlichting
Drie Stappen (Facultatieve Stepless)
Spleetbreedte
Ononderbroken 014mm
Spleethoogte
Ononderbroken 114mm
Spleethoek
0°-180° regelbaar
Lichte Vlekdiameter
0.2mm, 1mm, 2mm, 5mm, 10mm, 14mm
Filter
Hitteabsorptie; Redfree; Kobaltblauw
Bevestiging
Rode leiden
Elektro
Verlichtingsbol
LEIDENE Lamp
Inputvoltage
110V/220V (±10%)
Inputmacht
60VA
Diffuse Lens
Ja
Laserinterface
Facultatief
De Interface van Applanationtonometer
Ja
Basisbeweging
X: 100mm ± 3
Y: 75mm ± 3
Z: 30mm ± 3
De Interface van Applanationtonometer
Ja
Basisbeweging
X: 100mm ± 3
Y: 75mm ± 3
Z: 30mm ± 3

    Slm-1X de Convergerende Lamp van de Drie Stappenspleet met van de LEIDENE Lamp Rode LEIDENE Breedte 014mm Bevestigingsspleet 0

Slm-1X de Convergerende Lamp van de Drie Stappenspleet met van de LEIDENE Lamp Rode LEIDENE Breedte 014mm Bevestigingsspleet 1                                                                                                                                                                                   

 

 

Product & de Dienst


Producten:

  • Ooginstrumenten: Autorefractometer, Phoropter, Autoprojector, PD Meter, Proeflensreeks, LCD Visiegrafiek, Oogeenheid, Oog Gemotoriseerde Lijst, Oftalmoscoop, Retinoscope enz.
  • Lens het Testen Apparaat: Autolensmeter, UVmeetapparaat, Blauw Blokkerend Lensmeetapparaat, Spanningsmeetapparaat enz.
  • De Instrumenten van het lenslaboratorium: Autolens Edger, Handlens Edger, Groover, Lensboor, Ultrasone Reinigingsmachine, Kaderverwarmingstoestel, Buigtang & Schroevedraaiers enz.
  • Toebehoren: Lens Blokkerende Stootkussens, Interliner enz.

Handelsvoorwaarden:

  • Betaling: TT, Western Union, L/C, Paypal;
  • Levertijd: 7 - 14 werkdagen om orde te beëindigen;
  • Garantie: 1 jaar;
  • Norm: ISO, CE, FDA
  • Na de Verkoopdienst: Levenslang.

Ongeveer ons


Aangezien vanaf 2005, het Optische begonnen gemaakt zoeken van JingGong in de optische instrumenten van China voor optische groothandelaars en grootwinkelbedrijven, met de ervaring van vele jaren en investering in dit gebied, nu Optische JingGong vernieuwt, vervaardigend & uitvoerend een brede waaier van ooginstrumenten, eyewear laboratoriummateriaal, laboratoriumhulpmiddelen & toebehoren, als u optische instrumentengroothandelaar, optische winkel, het ziekenhuis van de oogzorg of lenslaboratorium bent, kunt u beste oplossingen van onze instrumentencategorie hebben.

Overeenkomstig Internationale & regionale normen, volgen de Optische producten van JingGong de instructies van ISO, van Ce & FDA-, heeft ook garantiebeleid & de onderhoudsdienst op elke producten, werken wij altijd met klanten om producten en technologie te verbeteren.

 

Onze Visie: Wij gaan niet de wereld bewaren, gaan wij niet het zicht van geheel menselijk wezen verbeteren, maar wat wij op concentreren, moet onze klanten en eindgebruikers verstrekken een precisie, gekwalificeerde, vriendschappelijk-in werking gestelde en laagste begrote oftalmologieinstrumenten en de instrumenten van het lenslaboratorium. Wij horen altijd van onze klanten, elke gelijke kleine weg vinden om onze producten en dienst te verbeteren.

 

Waarborg: Wij begrijpen absoluut u over het potentiële functionele & kwaliteitsprobleem van instrumenten zich ongerust maakt bent u van ons, zich niet ongerust maakt koopt, wij 100%-QC uit alvorens voeren te verschepen, wij hebben ook waarborg voor elk product, kopen van ons middelen kopen 100%-tevredenheid.

 

Personeel: _de werknemer die werken voor ons, met goed achtergrond in optisch industrie, die werken in lens vervaardigen, die werken in productielijn van eyewear, zelfs hebben registreren optometrist, ons personeel kunnen denken van verschillend aspect in plaats van slechts één kant.

Slm-1X de Convergerende Lamp van de Drie Stappenspleet met van de LEIDENE Lamp Rode LEIDENE Breedte 014mm Bevestigingsspleet 2

Contactgegevens
jessica

Telefoonnummer : +8613506517907

WhatsApp : +8613506517907