products

Een de Rand ProefdieLens van het Rang266pcs Metaal met Leergeval wordt geplaatst, Glanzend Zilveren/Gouden Plateren, Glazenlens GPJ8266

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KESHILONG
Certificering: FDA, CE
Modelnummer: GPJ8266
Min. bestelaantal: 3
Verpakking Details: Het Karton van het de uitvoerkarton
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Gedetailleerde informatie
Rand: Metaal Lens: glas
Randkleur: Zilver/Goud Gevalmateriaal: leer
Hoog licht:

optische proeflensreeks

,

uitrusting van de optometrist de proeflens


Productomschrijving

Een Rang266pcs Metaal Rim Trial Lens Set met Leergeval, Glanzend Zilveren/Gouden Plateren, Glazenlens GPJ8266

 

Eigenschap:

1. Deze proeflensreeks komt met de proeflens van 266pcs, al macht in 2pcs (1pair),

 

2. Er is ook heel wat toebehorenlens, is de glanzende zilveren lens van de metaalrand a-qualiy rang, zijn de proeflenzen in een aluminiumgeval.

3. Als u een opticienbehoefte lichtgewicht proeflensgeval draagt, kunt u ons draagbaar type van 58pcs zelfs kiezen.

 

GPJ8266: Een ranglens (middelentolerantie van lensmacht onder 0.05D)

GPJ8266B: Ab-ranglens (middelentolerantie van lensmacht tot 0.12D)

Een de Rand ProefdieLens van het Rang266pcs Metaal met Leergeval wordt geplaatst, Glanzend Zilveren/Gouden Plateren, Glazenlens GPJ8266 0

 

Details:

Een de Rand ProefdieLens van het Rang266pcs Metaal met Leergeval wordt geplaatst, Glanzend Zilveren/Gouden Plateren, Glazenlens GPJ8266 1

Een de Rand ProefdieLens van het Rang266pcs Metaal met Leergeval wordt geplaatst, Glanzend Zilveren/Gouden Plateren, Glazenlens GPJ8266 2

 

Product & de Dienst


Producten:

  • Ooginstrumenten: Autorefractometer, Phoropter, Autoprojector, PD Meter, Proeflensreeks, LCD Visiegrafiek, Oogeenheid, Oog Gemotoriseerde Lijst, Oftalmoscoop, Retinoscope enz.
  • Lens het Testen Apparaat: Autolensmeter, UVmeetapparaat, Blauw Blokkerend Lensmeetapparaat, Spanningsmeetapparaat enz.
  • De Instrumenten van het lenslaboratorium: Autolens Edger, Handlens Edger, Groover, Lensboor, Ultrasone Reinigingsmachine, Kaderverwarmingstoestel, Buigtang & Schroevedraaiers enz.
  • Toebehoren: Lens Blokkerende Stootkussens, Interliner enz.

Handelsvoorwaarden:

  • Betaling: TT, Western Union, L/C, Paypal;
  • Levertijd: 7 - 14 werkdagen om orde te beëindigen;
  • Garantie: 1 jaar;
  • Norm: ISO, CE, FDA
  • Na de Verkoopdienst: Levenslang.

Ongeveer ons


Aangezien vanaf 2005, het Optische begonnen gemaakt zoeken van JingGong in de optische instrumenten van China voor optische groothandelaars en grootwinkelbedrijven, met de ervaring van vele jaren en investering in dit gebied, nu Optische JingGong vernieuwt, vervaardigend & uitvoerend een brede waaier van ooginstrumenten, eyewear laboratoriummateriaal, laboratoriumhulpmiddelen & toebehoren, als u optische instrumentengroothandelaar, optische winkel, het ziekenhuis van de oogzorg of lenslaboratorium bent, kunt u beste oplossingen van onze instrumentencategorie hebben.

Overeenkomstig Internationale & regionale normen, volgen de Optische producten van JingGong de instructies van ISO, van Ce & FDA-, heeft ook garantiebeleid & de onderhoudsdienst op elke producten, werken wij altijd met klanten om producten en technologie te verbeteren.

 

Onze Visie: Wij gaan niet de wereld bewaren, gaan wij niet het zicht van geheel menselijk wezen verbeteren, maar wat wij op concentreren, moet onze klanten en eindgebruikers verstrekken een precisie, gekwalificeerde, vriendschappelijk-in werking gestelde en laagste begrote oftalmologieinstrumenten en de instrumenten van het lenslaboratorium. Wij horen altijd van onze klanten, elke gelijke kleine weg vinden om onze producten en dienst te verbeteren.

 

Waarborg: Wij begrijpen absoluut u over het potentiële functionele & kwaliteitsprobleem van instrumenten zich ongerust maakt bent u van ons, zich niet ongerust maakt koopt, wij 100%-QC uit alvorens voeren te verschepen, wij hebben ook waarborg voor elk product, kopen van ons middelen kopen 100%-tevredenheid.

 

Personeel: _de werknemer die werken voor ons, met goed achtergrond in optisch industrie, die werken in lens vervaardigen, die werken in productielijn van eyewear, zelfs hebben registreren optometrist, ons personeel kunnen denken van verschillend aspect in plaats van slechts één kant.

Een de Rand ProefdieLens van het Rang266pcs Metaal met Leergeval wordt geplaatst, Glanzend Zilveren/Gouden Plateren, Glazenlens GPJ8266 3

 

Contactgegevens
jessica

Telefoonnummer : +8613506517907

WhatsApp : +8613506517907