products

JIANPENG de proef van de de Lens Vastgestelde 22pieces Lens van de Lens Vastgestelde Progressieve Optometrist van de Lensglazen Optische Proefkaders GLJ22ADD

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GODA
Certificering: FDA, CE
Modelnummer: GLJ22ADD
Min. bestelaantal: 5
Verpakking Details: Het Karton van het de uitvoerkarton
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Gedetailleerde informatie
Randmateriaal: Metaal Lens: mineraal
COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING: Aluminium
Hoog licht:

optische proeflensreeks

,

uitrusting van de optometrist de proeflens


Productomschrijving

JIANPENG proef van de de Lens Optische Proeflens van Lens Set 22pieces van de Lens Vastgestelde Progressieve Optometrist de Glazenkaders GLJ22ADD

 

Eigenschap:

1. De progressieve lens proefreeks is een geval met inbegrip van verschillend van toevoegt lens, om klant te laten die nooit pregressive had geprobeerd om te vinden wat progressieve lens is en hoe te om het te gebruiken.

2. Het is een goede manier van winkel om te verklaren hoe de progressieve lens werkt.

3. In het geval, wij verschillende macht in Add progressief, hebben aan het werken met een proefkader.

4. Voeg Lenstype toe: Van +1,00 tot +3,00 in 0.25D-stappen

JIANPENG de proef van de de Lens Vastgestelde 22pieces Lens van de Lens Vastgestelde Progressieve Optometrist van de Lensglazen Optische Proefkaders GLJ22ADD 0

Product & de Dienst


Producten:

  • Ooginstrumenten: Autorefractometer, Phoropter, Autoprojector, PD Meter, Proeflensreeks, LCD Visiegrafiek, Oogeenheid, Oog Gemotoriseerde Lijst, Oftalmoscoop, Retinoscope enz.
  • Lens het Testen Apparaat: Autolensmeter, UVmeetapparaat, Blauw Blokkerend Lensmeetapparaat, Spanningsmeetapparaat enz.
  • De Instrumenten van het lenslaboratorium: Autolens Edger, Handlens Edger, Groover, Lensboor, Ultrasone Reinigingsmachine, Kaderverwarmingstoestel, Buigtang & Schroevedraaiers enz.
  • Toebehoren: Lens Blokkerende Stootkussens, Interliner enz.

Handelsvoorwaarden:

  • Betaling: TT, Western Union, L/C, Paypal;
  • Levertijd: 7 - 14 werkdagen om orde te beëindigen;
  • Garantie: 1 jaar;
  • Norm: ISO, CE, FDA
  • Na de Verkoopdienst: Levenslang.

Ongeveer ons


Aangezien vanaf 2005, het Optische begonnen gemaakt zoeken van JingGong in de optische instrumenten van China voor optische groothandelaars en grootwinkelbedrijven, met de ervaring van vele jaren en investering in dit gebied, nu Optische JingGong vernieuwt, vervaardigend & uitvoerend een brede waaier van ooginstrumenten, eyewear laboratoriummateriaal, laboratoriumhulpmiddelen & toebehoren, als u optische instrumentengroothandelaar, optische winkel, het ziekenhuis van de oogzorg of lenslaboratorium bent, kunt u beste oplossingen van onze instrumentencategorie hebben.

Overeenkomstig Internationale & regionale normen, volgen de Optische producten van JingGong de instructies van ISO, van Ce & FDA-, heeft ook garantiebeleid & de onderhoudsdienst op elke producten, werken wij altijd met klanten om producten en technologie te verbeteren.

 

Onze Visie: Wij gaan niet de wereld bewaren, gaan wij niet het zicht van geheel menselijk wezen verbeteren, maar wat wij op concentreren, moet onze klanten en eindgebruikers verstrekken een precisie, gekwalificeerde, vriendschappelijk-in werking gestelde en laagste begrote oftalmologieinstrumenten en de instrumenten van het lenslaboratorium. Wij horen altijd van onze klanten, elke gelijke kleine weg vinden om onze producten en dienst te verbeteren.

 

Waarborg: Wij begrijpen absoluut u over het potentiële functionele & kwaliteitsprobleem van instrumenten zich ongerust maakt bent u van ons, zich niet ongerust maakt koopt, wij 100%-QC uit alvorens voeren te verschepen, wij hebben ook waarborg voor elk product, kopen van ons middelen kopen 100%-tevredenheid.

 

Personeel: _de werknemer die werken voor ons, met goed achtergrond in optisch industrie, die werken in lens vervaardigen, die werken in productielijn van eyewear, zelfs hebben registreren optometrist, ons personeel kunnen denken van verschillend aspect in plaats van slechts één kant.

JIANPENG de proef van de de Lens Vastgestelde 22pieces Lens van de Lens Vastgestelde Progressieve Optometrist van de Lensglazen Optische Proefkaders GLJ22ADD 1

 

Contactgegevens
jessica

Telefoonnummer : +8613506517907

WhatsApp : +8613506517907