• JingGong Optical (Wenzhou International Trade SCM Co., Ltd.)
    Adrian, Optische Verdeler
    Gelukkig aan samengekomen het Optische team van JingGong bij MIDO in Milaan, nu worden alle punten wij verkopen ingevoerd uit hen, uitstekende team en de werken.
  • JingGong Optical (Wenzhou International Trade SCM Co., Ltd.)
    Jane
    Ik probeerde de autorefractor van JingGong bij de optische markt van Hong Kong, besliste ik hun materiaal voor mijn tweede opslag te gebruiken, tot nu toe gebruiken al mijn 10 winkels over Albanië slechts Optische JingGong, zelfs voor stukken kunnen zij me grote kwaliteit in een redelijke prijs geven.
  • JingGong Optical (Wenzhou International Trade SCM Co., Ltd.)
    Loodje
    Ik probeerde meer dan 10 leveranciers voor onze optische instrumentenzaken maar JingGong is het beste, kunnen zij de echte professionele antwoorden geven om onze problemen, geadviseerde leverancier op te lossen!
Contactpersoon : Jessica
Telefoonnummer : 86-13506517907
WhatsApp : +8613506517907

Vt-5A van het het Weergevenmeetapparaat van Optometriephoropter van het de Nauwkeurigheids Oogmateriaal Hoog het Aluminiummateriaal voor Optische Winkel en Hospita

Plaats van herkomst China
Merknaam KESHILONG
Certificering CE, FDA
Modelnummer GD8703
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs Negotiable
Levertijd 10-20 het werkdagen
Betalingscondities L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen 300pcs/month

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Kleur wit en zwarte Kwaliteit Hoogste-rangkwaliteit
Gebiedbevoegdheden +16.75D aan-19.00D Cilindervermogensklasse 0 aan-6.00D
Astigmatische asschaal 0 aan 180° in stappen 5° Dwarscilinder ±0.25D
Roterend prisma 0 aan 20D in 1D-stap Roterend prisma 0~20∆D in 1∆D-stap
Hoog licht

digitale phoropter

,

oogphoropter

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Vt-5A van het het Weergevenmeetapparaat van Optometriephoropter Hoog de Nauwkeurigheids Oogmateriaal, Digitaal Phoropter-Aluminium/SS Materialen

Eigenschap
1. Alle lenzen zijn hoogste kwaliteits optische lenzen en alle lenzen zijn goed met een laag bedekt, kan het de bezinning elimineren en de weergave duidelijker maken en waarder.
2. De gehele delen worden gemaakt van aluminium, roestvrij staal, maakt het phoropter betrouwbaarder en verlengt het leven.
3. De Dwars Cilindrische Lens kan vlot bewegen en van nauwkeurigheid de plaats bepalen.
4. Er is Dwarsstuklens in de hulplenzen, kan het de optometrist helpen het centrum van leerling gemakkelijk vinden.
5. De groene lens en de rode lens kunnen behoorlijk werken, kan het de optometrist helpen om stereoscopische nauwkeurig te meten.
6. De unieke vlindervorm, geen zorg over het octrooi in verkoop.
7. Ontwerpen van glans op de oppervlakte van de knoppen, het kijkt bevallig en hoogwaardig.
8. Er zijn de lenzen van het stofbewijs bij de Onderzoeksopening, is het geschikt te installeren, kan het helpen schoonmakend de binnenlenzen gemakkelijk en stofdicht.
 
Specificaties:

Gebiedmacht
Waaier: +1675D~-19.00D
Stap: 0.25D

Wanneer toegepast met hulplens +0.12D
Stap: 0.12D
Cilindermacht
Waaier: 0~-6.00D
Wanneer toegepast met hulpcilinderlens -2.00D:
0~-8.00D
Stap: 0.25D

Wanneer toegepast met hulpcilinderlens +0.12D
Stap: 0.12D
Cilinderas Waaier: 0~180°
Stap: 5°
Dwarscilinder ± 0.25D
Roterend prisma Waaier: 0~20Δ
Stap: 1Δ
PD aanpassing 50~75mm
Stap: 1mm
Convergentieaanpassing ∞, 380mm (wanneer PD 64mm)
Voorhoofd reat aanpassing 16mm
Topafstand
13.75mm
(Van hoornvliespunt aan standaardlensoppervlakte)
Afmeting
335 (L) × 320 (W) × 98 (H) MM
Gewicht Ong. 5kg
 

 
Vt-5A van het het Weergevenmeetapparaat van Optometriephoropter van het de Nauwkeurigheids Oogmateriaal Hoog het Aluminiummateriaal voor Optische Winkel en Hospita 0
Vt-5A van het het Weergevenmeetapparaat van Optometriephoropter van het de Nauwkeurigheids Oogmateriaal Hoog het Aluminiummateriaal voor Optische Winkel en Hospita 1
Product & de Dienst


Producten:

  • Ooginstrumenten: Autorefractometer, Phoropter, Autoprojector, PD Meter, Proeflensreeks, LCD Visiegrafiek, Oogeenheid, Oog Gemotoriseerde Lijst, Oftalmoscoop, Retinoscope enz.
  • Lens het Testen Apparaat: Autolensmeter, UVmeetapparaat, Blauw Blokkerend Lensmeetapparaat, Spanningsmeetapparaat enz.
  • De Instrumenten van het lenslaboratorium: Autolens Edger, Handlens Edger, Groover, Lensboor, Ultrasone Reinigingsmachine, Kaderverwarmingstoestel, Buigtang & Schroevedraaiers enz.
  • Toebehoren: Lens Blokkerende Stootkussens, Interliner enz.

Handelsvoorwaarden:

  • Betaling: TT, Western Union, L/C, Paypal;
  • Levertijd: 7 - 14 werkdagen om orde te beëindigen;
  • Garantie: 1 jaar;
  • Norm: ISO, CE, FDA
  • Na de Verkoopdienst: Levenslang.

Ongeveer ons


Aangezien vanaf 2005, het Optische begonnen gemaakt zoeken van JingGong in de optische instrumenten van China voor optische groothandelaars en grootwinkelbedrijven, met de ervaring van vele jaren en investering in dit gebied, nu Optische JingGong vernieuwt, vervaardigend & uitvoerend een brede waaier van ooginstrumenten, eyewear laboratoriummateriaal, laboratoriumhulpmiddelen & toebehoren, als u optische instrumentengroothandelaar, optische winkel, het ziekenhuis van de oogzorg of lenslaboratorium bent, kunt u beste oplossingen van onze instrumentencategorie hebben.
Overeenkomstig Internationale & regionale normen, volgen de Optische producten van JingGong de instructies van ISO, van Ce & FDA-, heeft ook garantiebeleid & de onderhoudsdienst op elke producten, werken wij altijd met klanten om producten en technologie te verbeteren.
 
Onze Visie: Wij gaan niet de wereld bewaren, gaan wij niet het zicht van geheel menselijk wezen verbeteren, maar wat wij op concentreren, moet onze klanten en eindgebruikers verstrekken een precisie, gekwalificeerde, vriendschappelijk-in werking gestelde en laagste begrote oftalmologieinstrumenten en de instrumenten van het lenslaboratorium. Wij horen altijd van onze klanten, elke gelijke kleine weg vinden om onze producten en dienst te verbeteren.
 
Waarborg: Wij begrijpen absoluut u over het potentiële functionele & kwaliteitsprobleem van instrumenten zich ongerust maakt bent u van ons, zich niet ongerust maakt koopt, wij 100%-QC uit alvorens voeren te verschepen, wij hebben ook waarborg voor elk product, kopen van ons middelen kopen 100%-tevredenheid.
 
Personeel: _de werknemer die werken voor ons, met goed achtergrond in optisch industrie, die werken in lens vervaardigen, die werken in productielijn van eyewear, zelfs hebben registreren optometrist, ons personeel kunnen denken van verschillend aspect in plaats van slechts één kant.
Vt-5A van het het Weergevenmeetapparaat van Optometriephoropter van het de Nauwkeurigheids Oogmateriaal Hoog het Aluminiummateriaal voor Optische Winkel en Hospita 2