products

Glanzende Zilveren Met een laag bedekte Proeflens Vastgestelde Optometrie, Proeflensuitrusting 24.5mm Diameter

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KESHILONG
Certificering: CE
Modelnummer: Gls8266-II
Min. bestelaantal: 2PCS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 60*40*23cm, 12.5kgs. Voor 2pcs.
Levertijd: 10-20 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 200pcs/month
Gedetailleerde informatie
Lens: Glas Diameter van: 24.5mm
Type: Rond plastiek Zaak: aluminiumgeval

Productomschrijving

Van de de Lens Vastgesteld Optisch Lens van 266 PCs Proef van de de randlens Glanzend zilveren met een laag bedekt plastic het aluminiumgeval

 

Eigenschap:

1.Lens grootte: 24.5mm ronde plastic rand met zilveren buiten deklaag;

geplaatste 2.Lens: 266PCS volledige waaier van macht tot ±20D voor sph & -6D voor cyl;

3.Case: Aluminiumgeval in zwart of volledig zilver voor optie.

 

Glanzende Zilveren Met een laag bedekte Proeflens Vastgestelde Optometrie, Proeflensuitrusting 24.5mm Diameter

Product & de Dienst


Producten:

  • Ooginstrumenten: Autorefractometer, Phoropter, Autoprojector, PD Meter, Proeflensreeks, LCD Visiegrafiek, Oogeenheid, Oog Gemotoriseerde Lijst, Oftalmoscoop, Retinoscope enz.
  • Lens het Testen Apparaat: Autolensmeter, UVmeetapparaat, Blauw Blokkerend Lensmeetapparaat, Spanningsmeetapparaat enz.
  • De Instrumenten van het lenslaboratorium: Autolens Edger, Handlens Edger, Groover, Lensboor, Ultrasone Reinigingsmachine, Kaderverwarmingstoestel, Buigtang & Schroevedraaiers enz.
  • Toebehoren: Lens Blokkerende Stootkussens, Interliner enz.

Handelsvoorwaarden:

  • Betaling: TT, Western Union, L/C, Paypal;
  • Levertijd: 7 - 14 werkdagen om orde te beëindigen;
  • Garantie: 1 jaar;
  • Norm: ISO, CE, FDA
  • Na de Verkoopdienst: Levenslang.

Ongeveer ons


Aangezien vanaf 2005, het Optische begonnen gemaakt zoeken van JingGong in de optische instrumenten van China voor optische groothandelaars en grootwinkelbedrijven, met de ervaring van vele jaren en investering in dit gebied, nu Optische JingGong vernieuwt, vervaardigend & uitvoerend een brede waaier van ooginstrumenten, eyewear laboratoriummateriaal, laboratoriumhulpmiddelen & toebehoren, als u optische instrumentengroothandelaar, optische winkel, het ziekenhuis van de oogzorg of lenslaboratorium bent, kunt u beste oplossingen van onze instrumentencategorie hebben.

Overeenkomstig Internationale & regionale normen, volgen de Optische producten van JingGong de instructies van ISO, van Ce & FDA-, heeft ook garantiebeleid & de onderhoudsdienst op elke producten, werken wij altijd met klanten om producten en technologie te verbeteren.

 

Onze Visie: Wij gaan niet de wereld bewaren, gaan wij niet het zicht van geheel menselijk wezen verbeteren, maar wat wij op concentreren, moet onze klanten en eindgebruikers verstrekken een precisie, gekwalificeerde, vriendschappelijk-in werking gestelde en laagste begrote oftalmologieinstrumenten en de instrumenten van het lenslaboratorium. Wij horen altijd van onze klanten, elke gelijke kleine weg vinden om onze producten en dienst te verbeteren.

 

Waarborg: Wij begrijpen absoluut u over het potentiële functionele & kwaliteitsprobleem van instrumenten zich ongerust maakt bent u van ons, zich niet ongerust maakt koopt, wij 100%-QC uit alvorens voeren te verschepen, wij hebben ook waarborg voor elk product, kopen van ons middelen kopen 100%-tevredenheid.

 

Personeel: _de werknemer die werken voor ons, met goed achtergrond in optisch industrie, die werken in lens vervaardigen, die werken in productielijn van eyewear, zelfs hebben registreren optometrist, ons personeel kunnen denken van verschillend aspect in plaats van slechts één kant.

Glanzende Zilveren Met een laag bedekte Proeflens Vastgestelde Optometrie, Proeflensuitrusting 24.5mm Diameter

 

Contactgegevens
jessica

WhatsApp : 8613506517907